Γειά σας και πάλι..

Αυτή τη φορά, πήραμε τα βουνά! Στην κυριολεξία όμως..!! Ο σταθμός, η κάμερα και ο …ιδιοκτήτης, (αναγκάστηκαν) σε μετακόμιση πάλι… Νέα τοποθεσία, η Πολύδροσος Φωκίδας, 10 χλμ απ την Αμφίκλεια!!! Καλή αρχή ξανά λοιπόν (σε λίγες μέρες)… και ..όπως είπαμε…. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ!

Read More

Γειά σας!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ “CORSAIR.GR” ! Ο μετεωρολογικός σταθμός της Δροσιάς Χαλκίδας, …μετακομίζει!!!! Μετά από 5 σχεδόν χρόνια συνεχούς παρουσίας, ο σταθμός και ο …διαχειριστής του, θα συνεχίσουν να μεταδίδουν δεδομένα καιρού και ζωντανή εικόνα, από 01/03/2017, από την περιοχή της Κρόνιας, κοντά στη Χαλκίδα!!! και ..είπαμε…. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ!

Read More

Καλως ηρθατε στο “Corsair.gr” ! Ο μετεωρολογικός σταθμός του Βύρωνα, …μετακόμισε!!!! Μετά από 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας, ο σταθμός και ο …διαχειριστής του, θα συνεχίσουν να μεταδίδουν δεδομένα καιρού και ζωντανή εικόνα, από την περιοχή της Δροσιάς Ανθηδώνας, κοντά στη Χαλκίδα!!!    

Read More